foto

Franziska Troegner

  • nar. 18.7.1954 (65 let)
    Východní Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
2014 Der Tropfen - Ein Roadmovie
2013 Osudový břeh (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
2010 Endlich jetzt
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
Láska za jiných okolností (TV film)
2008 Dinner for Four
Paní Zima (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Muž mých snů (TV film)
2006 Konec zlatých časů (TV film)
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Küss mich, Hexe! (TV film)
2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2003 Das Glück ihres Lebens (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
Proti své vůli (TV film)
2001 Die Hunde sind schuld (TV film)
Heidi M.
Toter Mann (TV film)
2000 Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Superpolda v Portugalsku (TV film)
Všechny děti chtějí lásku (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Tatort - Der Duft des Geldes (TV film)
Tip Top
1998 Abgehauen (TV film)
Clonely Hearts
1997 Friedrich und der verzauberte Einbrecher
Raus aus der Haut (TV film)
Sperling und der gefallene Engel (TV film)
1996 Kinder ohne Gnade (TV film)
Tatort - Bei Auftritt Mord (TV film)
1995 Die Weihnachtsmaus (TV film)
In Your Shoes
Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
1994 Paul IV.
1993 Der Kinoerzähler
Rosenemil
Vater Mutter Mörderkind (TV film)
1992 Brocken, Der
Erdnußmann, Der
Große Fest, Das (TV film)
1991 Der Zwerg im Kopf (TV film)
Tandem (TV film)
1989 Der Schlüssel zum Glück (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
Vloupání
1988 Mensch, mein Papa...!
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
Na, dann schickt ihn mal zum starken Gottlieb
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Der Lude
1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Velké sny malého kluka
1982 Princ za sedmero moři
Wenn ich dich nicht hätte (TV film)
1981 Das Obdach (TV film)
Die Mutter (divadelní záznam)
Engel im Taxi, Ein (TV film)
Platz oder Sieg?
Trabant zu verkaufen (TV film)
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Baulöwe, Der
1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
Hochzeit in Weltzow (TV film)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Der zweite Mann (TV film)
Du und icke und Berlin (TV film)
1976 Heinz-Rennhack-Show (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Schachmatt (S02E02)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aysha (S09E07)
1999 CityExpress (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
1995 Mordslust (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Spott-Light (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace