foto

François Delaive

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Svobodní
2009 Minulost se vrací (TV film)
2008 Apartmá pro dva (TV film)
L'Emploi vide
2007 Poslední gang
Skafandr a motýl
2006 Lili a baobab
2005 La Trahison
2003 Le Pharmacien de garde
2001 Důstojnický pokoj
2000 La Squale
1999 Rembrandt
1998 Matho et Salammbo
1995 Elisa
1992 Krystallines nyhtes
1991 Schůzka s Venuší
1990 Osudný záběr (TV film)
1988 Několik dní se mnou

TV seriály

2017 Le Rêve Français (TV seriál)
2010 Padlé královny (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Une vie pour une autre (S02E04)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
La Commune (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Jasný případ (S15E02)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1988 Anges et loups (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace