foto

Geoffrey Sax

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Podezření pana Whichera: Vražedné tajemství (TV film)
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2011 Sbohem Berlíne (TV film)
2010 Frankie & Alice
2006 Stormbreaker
2005 Hlas smrti
2003 Margery and Gladys (TV film)
2002 Na špičce jazyka (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Othello (TV film)
1997 Van Helsing Chronicles (TV film)
1996 Boj s časem (TV film)
Rodeo Joe (TV film)
1995 Soud cti (TV film)
1993 Circle of Deceit (TV film)
1992 Falešná hra (TV film)
1986 Disputation, The (TV film)
1979 Instantní smích (TV film)

TV seriály

2018 Endeavour (TV seriál)
Quartet (S05E05)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
A Family Affair (S01E10)
Creepers (S01E09)
Viktorie (TV seriál)
The Sins of the Father (S02E04)
Warp and Weft (S02E03)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1991 Sleepers (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace