foto

Ian Bliss

  • nar. 1966
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Miss Fisher & the Crypt of Tears
2009 Together Alone
2008 Monash: The Forgotten Anzac (TV film)
2007 The Catalpa Rescue
2005 Man Thing
Stealth: Přísně tajná mise
2003 Long Lunch, The
Marking Time (TV film)
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
The Postcard Bandit (TV film)
2001 Banka
Bound
1999 Passion
Powderburn
Siam Sunset
1995 Blue Murder (TV film)
1994 Country Life

TV seriály

2019 Reef Break (TV seriál)
The Hohenzollern Collection (E09)
2018 Wentworth (TV seriál)
Bleed Out (S06E03)
Clean Slate (S06E01)
2016 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Wanted (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Breakout (E05)
KuKuu Harajuku (TV seriál)
2014 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Negotiation (S02E03)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Still Waters (S01E01)
2011 Crownies (TV seriál)
Twentysomething (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Iwo Jima (E08)
Čas zabíjet (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Scratched (S01E10)
další epizody (7)
Very Small Business (TV seriál)
2007 Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Losing Time (S03E09)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Kolíbka a tak dále (E09)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 Pugwall (TV seriál)

Dokumentární

2004 Burly Man Chronicles, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky