foto

John Erman

  • nar. 3.8.1935 (83 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Dům na Bay Street (TV film)
2004 Hořké vzpomínky (TV film)
2001 Viktorie a Albert (TV film)
1999 Prokleté dědictví (TV film)
1998 Jenom láska (TV film)
1997 Ellen Foster (TV film)
1996 Klauni (TV film)
Kluci ze sousedství (TV film)
1994 Lekce života (TV film)
1991 Naši synové (TV film)
The Last to Go (TV film)
1990 Poslední nejlepší rok mého života (TV film)
Stella
1988 David (TV film)
Úkryt Anne Frankové (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
When the Time Comes (TV film)
1985 Right to Kill? (TV film)
Časný mráz (TV film)
1984 Streetcar Named Desire, A (TV film)
1983 Another Woman's Child (TV film)
Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1980 Scarlett O'Hara War, The (TV film)
Silent Lovers, The (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
1979 My Old Man (TV film)
1978 Child of Glass (TV film)
Just Me and You (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Green Eyes (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Letters from Three Lovers (TV film)
1971 Making It

TV seriály

1994 Scarlett (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
O paroháčích a lidech (S04E12)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Empatik (S03E08)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace