foto

Jean Kent

  • nar. 29.6.1921
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.11.2013 (92 let)
    Bury St Edmunds, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Missing Persons (TV film)
1976 Volání na ďábla
1960 Bluebeard's Ten Honeymoons
1959 Please Turn Over
Podvržený zločin
1958 Dobrý den, smutku
Grip of the Strangler
1957 Princ a tanečnice
Twelve Pound Look, The (TV film)
1956 Pantomania, or Dick Whittington (TV film)
1954 Before I Wake
1952 Lost Hours, The
1951 Profesor odchází
1950 Her Favourite Husband
The Reluctant Widow
The Woman in Question
1949 Trottie True
1948 Bond Street
Good Time Girl
Sleeping Car to Trieste
1947 Just for Fun (TV film)
Lásky Jany Goddenové
Mezi podloudníky
1946 Caravan
Karneval
Kouzelný smyčec
1945 Londýnská ulička
Madonna of the Seven Moons
Sličná vražedkyně
The Rake's Progress
1944 2000 žen
Bees in Paradise
Champagne Charlie
Fanny by Gaslight
Soldier, Sailor
1943 It's That Man Again
Miss London Ltd.
Warn That Man
1939 Ship in the Bay, A (TV film)
1935 The Rocks of Valpre
Who's Your Father

TV seriály

1991 Shrinks (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1980 Time of My Life (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Frankie Howerd's Hour (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1969 Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Thicker Than Water (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1959 Epilogue to Capricorn (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
Web (TV seriál)
1956 The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1952 Howerd Crowd, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Haunted Memories
2004 Ultimate Film, The (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1988 The Making of a Legend: Gone with the Wind (TV film) - a.z.
1981 Forty Minutes (TV seriál)
1977 To See Such Fun - a.z.

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace