foto

Juraj Mokrý

  • nar. 24.4.1977 (42 let)
    Bojnice, Československo

Biografie

Slovenský herec, moderátor a zabávač Juraj alias Ďuro Mokrý sa narodil 24. apríla 1977 v Bojniciach. Vyštudoval hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu v Bratislave. Známym sa stal po spolupráci s niekdajším zabávačom číslo jeden na Slovensku, s Jozefom Pročkom. Účinkoval totiž v jeho reláciách Je to možné? a Nikdy nehovor nikdy ako redaktor oravskej televízie, ktorého snahou bolo dostať nič netušiace celebrity pred kamerou do úzkych neočakávanou komunikáciou. Za obeť mu dokonca padli hviezdy ako David Beckham, Christopher Lambert, Karel Gott a mnoho iných svetových hviezd šoubiznisu.

Neskôr moderoval vlastné relácie Mokrý vidí všetko alebo Clever, ktoré však nemali dlhé trvanie v programových štruktúrach televízií. Bol účastníkom tanečnej súťaže Let's Dance 3, ktorú napokon aj vyhral s tanečnou partnerkou a profesionálnou tanečnicou v jednej osobe Katarínou Štumpfovou. Predstavil sa aj v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade ako psychiater Dr. Suchý, ktorý mal dlhé roky svoje stabilné miesto na TV obrazovke. Bol niekoľko rokov ženatý s herečkou Dianou Mórovou, s ktorou má syna Quida. V komerčnej televízii tiež moderoval Počasie v humornom štýle.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2014 Premiér (studentský film)
2010 Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
2009 Tango s komármi
1993 Anděl milosrdenství
Handrigula (TV film)
Muzikál
1989 Jestřábí moudrost

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Úzká brána k širému světu (E01)

Dokumentární

2018 Obraz doby V - Chalan vs. muž
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Integrácia (koncert)

Host

TV pořady

2016 Hádej můj věk (TV pořad)
2013 Nakupuje vám to (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2010 Tomu neuveríš (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
2008 Skvelý deň (TV pořad)
Webmaster (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2003 Premiéra (TV pořad)
2000 Je to možné? (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1996 Smotánka (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace