foto

Berry Kroeger

  • nar. 16.10.1912
    San Antonio, Texas, USA
  • zem. 4.1.1991 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ďábelské sémě
1975 The Man in the Glass Booth
1974 Pets
1971 Koncert pro Satana
The Incredible 2-Headed Transplant
The Seven Minutes
1969 Nightmare in Wax
1966 Chamber of Horrors
1965 Memorandum for a Spy (TV film)
1964 Cestovatelé v čase
Youngblood Hawke
1962 Hitler
Womanhunt
1961 Atlantis, the Lost Continent
1960 Seven Thieves
The Story of Ruth
The Walking Target
1956 Man in the Vault
1955 Krvavá cesta
Yellowneck
1952 Battles of Chief Pontiac
1951 The Sword of Monte Cristo
1950 Guilty of Treason
Gun Crazy
1949 Black Magic
Chicago Deadline
Down to the Sea in Ships
Fighting Man of the Plains
1948 Násilný čin
Pláč města
Temná minulost
Železná opona

TV seriály

1982 Bogač, bedňak... (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
1961 The Americans (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace