foto

Alan Almond

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 A Room with a View (TV film)
Srážka s kometou (TV film)
Strength and Honour
2006 Slečna Marplová: Zapomenutá vražda (TV film)
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
2001 Červené barety (TV film)
Gabriel & Me
2000 Klub sráčů
1999 G:MT Greenwich Mean Time
Velký blázinec v malém hotelu
1998 Get Real
1997 My Son the Fanatic
1996 Kiss and Tell (TV film)
1995 Brothers in Trouble
1994 Loaded
That Sunday (TV film)
1993 Boiling Point

TV seriály

2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (7)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Life in Squares (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2013 Quirke (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
2011 South Riding (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2005 Jericho (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace