foto

Alan Almond

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 A Room with a View (TV film)
Srážka s kometou (TV film)
Strength and Honour
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
2001 Gabriel & Me
Červené barety (TV film)
2000 Klub sráčů
1999 G:MT Greenwich Mean Time
Velký blázinec v malém hotelu
1998 Get Real
1997 My Son the Fanatic
1996 Zrádné polibky (TV film)
1995 Brothers in Trouble
1994 Loaded
That Sunday (TV film)
1993 Boiling Point

TV seriály

2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Life in Squares (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Quirke (TV seriál)
The Silver Swan (E02)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 South Riding (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)
2010 Přežít! (TV seriál)
Naděje nikdy neumírá (S02E06)
Návrat (S02E05)
Procitnutí (S02E02)
další epizody (4)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 12 (E12)
Milenky (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2006 Slečna Marplová (TV seriál)
Zapomenutá vražda (S02E01)
2005 Jericho (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Taktické cvičení (S02E03)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
další epizody (4)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)

Fanoušci tvůrce