foto

Christiane Carstens

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Der Solist - In eigener Sache (TV film)
1997 Aber ehrlich!
1992 Nie wieder schlafen
Schlagbaum
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
1989 Ein Verhexter Sommer (TV film)
Schuldig (TV film)
Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
Vina (TV film)
1987 Schloß & Siegel
1986 Listopadová koťata
Preis der Feigheit (TV film)
1984 Eläköön, itsemurhaaja
1979 Welt in jenem Sommer, Die (TV film)
1975 Messer im Rücken, Das
1960 Der Schlagbaum (TV film)

TV seriály

2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Wanderjahre (TV seriál)
1985 Von einem, der auszog (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Smiley's People (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1986 Goldene Käfig, Der (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace