foto

Renée Asherson

  • nar. 19.5.1915
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.10.2014 (99 let)
    Primrose Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ti druzí
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
1990 Life After Life (TV film)
1989 Norbert Smith, a Life (TV film)
1985 Láska v Orient expresu (TV film)
Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)
1984 Edwin (TV film)
1973 Krvavé divadlo
1969 The Smashing Bird I Used to Know
1966 Rasputin: The Mad Monk
1961 Den, kdy Země vzplanula
1960 At Home (TV film)
1954 Red Dress, The
Time Is My Enemy
1953 Malta Story
1951 Kouzelná skříňka
Pool of London
1950 Cure for Love
1949 The Small Back Room
1948 Nebezpečné povolání
Rivals, The (TV film)
1945 Caesar a Kleopatra
Cesta ke hvězdám
1944 Cesta vpřed
Jindřich V.
1939 Smiling at Grief (TV film)

TV seriály

1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1993 Brighton Belles (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
1989 Tom's Midnight Garden (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Disraeli (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1952 Happy and Glorious (TV seriál)

Dokumentární

2001 Larry and Vivien: The Oliviers in Love (TV film)
1980 British Greats, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace