foto

Janne Reinikainen

  • nar. 10.3.1969 (49 let)
    Kangasniemi, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami
Nekonečná cesta
Zasraný králíci
2016 Golgata (studentský film)
Språkfrågan
2015 Laponská odysea - dámská jízda
Tuolla puolen
2014 Mrzout
2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
Temné vody
Vše pro vlast
2012 Koistiset lennossa
Láska a jiné trable
Odhalený přístav
2011 Pussikaljaelokuva
2010 Laponská odysea
Špatná rodina
2009 Ralliraita 1
2007 Lieksa!
Matka
2006 Arppa vaan (TV film)
Král telenovely
Supermiehen poika
2004 55 min. puheaikaa (TV film)
2003 Ei siihen kuole
2001 Aita (TV film)
Emmauksen tiellä
Klassikko
Kolme valhetta (TV film)
2000 Badding
1999 Jerico 2000 (TV film)
Lapinpoika (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
The Joyboys Story
1995 Ilmakitarat (TV film)
Suolaista ja makeaa
Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
1993 Ristilukki
1991 Lampi (studentský film)

TV seriály

2015 Napamiehet (TV seriál)
2014 Syke (TV seriál)
Leikin loppu (S01E02)
2011 Råtta Booris parantaa tapansa (TV seriál)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Ou Nou! (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2014 Ulvilan Murhamysteeri
2006 Pythonin hännällä (TV film)

TV pořady

2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)
1997 Ruonansuu & Petelius Co (TV pořad)
1996 Hömppäveikot (TV pořad)
1995 Toini ja Heikki Haaman Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tuolla puolen
1997 The Joyboys Story

TV seriály

2017 Konttori (TV seriál)
Tuomiopäivä (S01E08)
Tytöt ja pojat (S01E07)
Pelillistäminen (S01E06)
další epizody (8)
2015 Napamiehet (TV seriál)

TV pořady

2006 Sota & rauha (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tuolla puolen
1999 Jerico 2000 (TV film)
1997 The Joyboys Story

TV seriály

2015 Napamiehet (TV seriál)
2011 Råtta Booris parantaa tapansa (TV seriál)

TV pořady

2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace