foto

Roi-ha Kim

  • nar. 15.11.1965 (53 let)
    Provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teukbyeolsusa : sahyeongsueui pyeonji
2014 Deo seuton
Monseuteo
2012 Soudný den
2011 Pureun sogeum
2009 Jageun yeonmot
Jeongseungpil siljongsageon
2008 Dajjimawa ri : aginiyeo jiokhaeng geuphaengyeolchareul tara!
Radeuio deijeu
2006 Gong Pil-du
2005 Dalkomhan insaeng
2004 Maengbu samcheon jigyo
2003 Jigureul jikyeora!
Pečeť vraha
2000 Pes, který štěká, nekouše
1999 Songeo
1994 Jirimyeollyeol

TV seriály

2017 Boiseu (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2013 Jewangui ddal, Soobaekhyang (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
Sonyeo K (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2009 Namja yiyagi (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Iljimae (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Nae insaengui seupesyeol (TV seriál)
Yeonin (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Sumchongsa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace