foto

Krzysztof Stelmaszyk

  • nar. 2.3.1959 (60 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighter
2018 Narzeczony na niby
Plan B
Serce nie sługa
2017 Po prostu przyjaźń
Volta
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Sługi boże
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Město 44
2013 Wkręceni
2011 Och, Karol 2
Pokaż kotku, co masz w środku
Wojna żeńsko-męska
2010 Kołysanka
2008 Droga do raju
Malá velká láska
Smrtící lavina (TV film)
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
Testosteron
2006 Statyści
2003 Tělo
2001 Pól serio
1999 Fuks
Na plebanii w Wyszkowie 1920
1994 Oczy niebieskie
1988 Trzy kroki od milosci
1987 Krátký film o zabíjení
1986 Maskarada
Przez dotyk
Zpověď dítěte svého věku
1985 Milosc z listy przebojów

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
další epizody (10)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (18)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (14)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 11 (S05E11)
Episode 9 (S05E09)
další epizody (19)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (11)
Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Burzliwy powrót (E13)
Świstek papieru (E12)
Mężczyzna w opałach (E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Na Serbii (S02E02)
Krzyż Walecznych (S02E01)
2008 39 i pół (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (12)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace