foto

Krzysztof Stelmaszyk

  • nar. 2.3.1959 (58 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po prostu przyjazn
Volta
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Město 44
2013 Wkręceni
2011 Och, Karol 2
Pokaż kotku, co masz w środku
Wojna żeńsko-męska
2010 Kołysanka
2008 Droga do raju
Malá velká láska
Smrtící lavina (TV film)
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
Testosteron
2006 Statyści
2003 Tělo
2001 Pól serio
1999 Fuks
Na plebanii w Wyszkowie 1920
1994 Oczy niebieskie
1988 Trzy kroki od milosci
1987 Krátký film o zabíjení
1986 Maskarada
Przez dotyk
Zpověď dítěte svého věku
1985 Milosc z listy przebojów

TV seriály

2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace