foto

Katarzyna Bujakiewicz

  • nar. 28.9.1972 (46 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plagi Breslau
2016 Kolekcja sukienek
Planeta single
2015 Noc plná zázraků 2
2011 Noc plná zázraků
2009 Gwiazdy w Czerni
2008 Nie kłam, kochanie
2005 Rh+
2004 Už nikdy!
2003 Staré báje vikingů
Warszawa
Zróbmy sobie wnuka
2002 Rób swoje, ryzyko jest twoje
2001 Inferno (TV film)
Poranek kojota
Stacja
2000 Nie ma zmiłuj
1997 Kochaj i rób co chcesz

TV seriály

2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (21)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Żona Salcesona - część 1 (E11)
Małe jest piękne, czyli Pucuś (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace