foto

Eryk Lubos

  • nar. 6.9.1974 (45 let)
    Tarnowskie Góry, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psy 3. W Imię Zasad
2019 My Name Is Sara
Pan T.
Underdog
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Miłość jest wszystkim
2017 Gwiazdy
Umění milování
2016 Malý Jakub
Prostý příběh o vraždě
Volyň
2015 Chemo
2014 Arizona v mé hlavě
Służby specjalne
U strážnýho anděla
2013 Był sobie dzieciak
Stacja Warszawa
2012 Den žen
Dopraváci
Dívka ze skříně
Zabít bobra
2011 Prosto z nieba
2010 Létající prasata
Made in Polsko
Piotrek trzynastego
Trik
2009 Demakijaż
Jánošík - Pravdivá historie
Kouzelný strom
Moja krev
Temný dům
2008 Boisko bezdomnych
Jak żyć?
Środa, czwartek rano
2007 Nikdy nezestárnout (TV film)
Ryś
Wszystko będzie dobrze
2006 Město útěchy
2005 Karol (TV film)
Odpusť
Pitbull
Solidarita, solidarita
Z odzysku
2004 Ono
W dól kolorowym wzgórzem
2003 Staré báje vikingů

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trudny powrót (S23E11)
To ja, Mateusz (S23E10)
Oko za oko (S23E09)
další epizody (6)
2019 WILQ: Superbohater (TV seriál)
Pułapka (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mistyfikacja (S22E12)
Panna na wydaniu (S22E08)
Piąta taryfa (S22E04)
další epizody (7)
2018 1983 (TV seriál)
Následky (E04)
Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piłkarski pasjans (S20E05)
Gang Buciaruka (S20E03)
Nikotyna (S19E12)
další epizody (10)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Pravda o Konstancii (E10)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
další epizody (10)
W rytmie serca (TV seriál)
Ślady na śniegu (S01E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fryzjerka (S18E10)
Mamusia (S18E09)
Randka (S18E05)
další epizody (10)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Porzeczki (S16E09)
Dębowa Górka (S16E08)
další epizody (11)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piekło (S14E08)
Drift (S14E02)
Pogubieni (S13E06)
další epizody (4)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty interes (S12E12)
Zakochany Marczak (S12E04)
Magiczne zwierciadło (S12E02)
další epizody (5)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Zakładniczka (S10E09)
Układ (S10E08)
další epizody (10)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komediant (S08E09)
Fatalna diagnoza (S08E08)
Tajemnica cmentarza (S08E06)
další epizody (13)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Zniewolenie (E10)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Przerwany weekend (S06E12)
Wyjazd (S06E09)
další epizody (13)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaklęty rewir (S04E10)
2009 Siostry (TV seriál)
Muzyka i gwiazdy (E04)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyrok (S01E08)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 14 (E14)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Tak mogło być (E14)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Codzienna 2 m.3 (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Oficer (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky