foto

Howard Caine

  • nar. 2.1.1928
    Nashville, Tennessee, USA
  • zem. 28.12.1993 (65 let)
    Severní Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Vynucená pomsta
1980 Marilyn: The Untold Story (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
1972 1776
1970 Watermelon Man
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
Pod kopyty stád
1963 The Man from the Diners' Club
1962 Brushfire
Okamžik rozhodnutí
1961 Norimberský proces
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
Pay or Die
Z terasy

TV seriály

1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1983 The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Rango (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
He's Alive (S04E04)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace