foto

Peter Duryea

  • nar. 14.7.1939
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 24.3.2013 (73 let)
    Gray Creek, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Blood of the Iron Maiden
1967 Catalina Caper
1966 Lt. Robin Crusoe, U.S.N.
1965 Star Trek: Klec (TV film)
The Bounty Killer
1964 Taggart
Zbohatlíci

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál) - a.z.
If Memory Serves (S02E08) - a.z.
1966 Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Expanding Human (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace