foto

Radosław Kaim

  • nar. 7.10.1973 (47 let)
    Skawina, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jmenuju se Sára
2018 Hurikán
2016 Ellen (TV film)
2014 Second Coming
2010 Patagonie
Some Dogs Bite (TV film)
2008 Taggart: Stesk po domově (TV film)
2007 Svobodný svět
Východní přísliby
2004 Árijský pár
2003 Show
2002 Jak to się robi z dziewczynami
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
2000 Egoisté

TV seriály

2019 Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Berlínská mise (TV seriál)
The Dream of the Four Policemen (S03E05)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Ewig Dein (E01)
2015 Capital (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Allesfresser (S04E04)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Freedom (S02E06)
Everybody Will Know (S02E04)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
The Cage (S08E02)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Noc poślubna (S11E01)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Wallander (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Sontaranská lest (S04E04)
2005 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Terapia (S03E11)
2004 Camera Cafe (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Strażacy (S01E07)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wybuch (S04E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky