foto

Radosław Kaim

  • nar. 7.10.1973 (44 let)
    Skawina, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hurricane: Squadron 303
2016 Ellen (TV film)
Wolfsland - Ewig Dein (TV film)
2014 Second Coming
2010 Patagonie
Some Dogs Bite (TV film)
2007 Svobodný svět
Východní přísliby
2004 Árijský pár
2003 Show
2002 Jak to się robi z dziewczynami
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
2000 Egoisté

TV seriály

2015 Capital (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Freedom (S02E06)
Everybody Will Know (S02E04)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Sontaranská lest (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace