Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoologické zahradě se náhodou potkají dva rozdílní chlapci. Ivoš je malý zbojník, který se sám potuluje po výbězích, když do něj vrazí nevidomý chlapec a polije ho limonádou. Z prvotních nesympatií vzklíčí přátelství. Oba mají rádi zvířata a Ivoš se rozhodne zapojit Sleponě, jak mu říká, do obyčejného dětského světa. Propašuje ho ke zvířatům a umožní mu dotknout se želvy, slonů či velblouda - zvířat, které znal Slepoň do té doby jen podle zvuků. Mezi chlapci vznikne křehké přátelství, založené na porozumění a toleranci. (Magic Box)

(více)

Recenze (65)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Film pro děti. Hned na začátku projede s fůrou krmiva můj dobrý známy, se kterým jsem pak nějako dobu dělal. Ale to jen tak na okraj. Snímeček je ucházejíci a já mu fandím, protože většina záběrů je z mého bývalé=ho pracoviště a pak ze Zlína. Ovšem to nemohu brát v potaz při hodnocení. Dávám tomu čistý průměr. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nenáročný filmeček čistě jen pro zahnání nudy. Možná, že díky zvířatům by bavil i dnešní děti. Jako dítě jsem na něj koukal docela rád, co bych za to dal - ač zdravý, kdybych mohl proniknout ke zvířatům a krmit je. Jako dospělý musím říct, že film je skutečně čistě pro děti. Dospělý asi těžko uvěří tomu, že kluk tak lehce pronikne do všech klecí a ošetřovatelé nechávají tak snadno dostupné klíče ve dveřích. A i naivita zlodějů je patrná. Navíc tu hudbu z první půlky filmu jsem už někde slyšel. Respektive obě. Podle mě už byly někde použity, jen si nemůžu vzpomenout kde. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný snímek o dvou klucích, co se potkají v ZOO a společně tam ošahávají zvířata. Někdy je až neuvěřitelné, jak se k nějakým zvířatům dostanou, hlavně k tomu malému tygříkovi. Je to poklidná podívaná, která se v polovině změní v dětskou detektivku, kdy se do baráku jednoho z těch kluků dostanou zloději. Slepoň se v tu chvíli stává hrdinou. [2044. hodnocení, 60. komentář, 56%] ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný film o kamarádství dvou odlišných kluků. Ten blonďatý je jako každý jiný kluk, ten černovlasý je handicapovaný. Přesto mezi nimi vznikne přátelství. Jak se později ukáže, tak se toto přátelství stane více důležité, než se na první pohled může zdát. Morální podtext filmu rozhodně není na škodu, zejména pro malé děti. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejstupidnějších filmů, co jsem kdy viděl. Chápu, že je to komedie mířená hlavně na děti, ale i tak to je podle mě mimořádně debilní film. Děj nedává žádný smysl a některé jeho části jsou strašně neúmyslně homoerotické, kdyby to byl film o klukovi a holce, taky by fungoval mnohem líp. Herecké výkony byly slabé a hudba byla vyloženě otřesná. Prezentace ale docela ušla. 1/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede paní do 4. patra výtahem, se objeví na dveřích výtahu při výstupu jednička. (M.B)
  • Filmovanie prebiehalo v zoologickej záhrade v Lešnej. (dyfur)
  • Když zloději čekají na otevření dveří potom co slepoň zazvonil, tak je vidět pouze stín jeho postavy. Ostatní, jako například ten na rozvodné skříni hned vedle dveří vidět není. Je tedy jasné, že v prvním záběru stál sám. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama