foto

Anna Seniuk

  • nar. 17.11.1942 (77 let)
    Stanislavov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pchła Szachrajka (TV film)
2017 Syn Królowej Śniegu
2013 Kanadyjskie sukienki
Všechny Matyášovy ženy
2010 Laura (TV film)
2006 Chłopiec na galopującym koniu
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1995 Awantura o Basię
1993 Případ Pekosiňského
1992 Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
Moskwa: Pietuszki
1991 Szwedzi w Warszawie
1990 Evropa, Evropa
1985 Szalenstwa panny Ewy
Tumor Witkacego (TV film)
1984 Sobol a panna
1981 Nezvaná
1980 Noční tíseň
1979 Kung-Fu
Otec královny
Slečny z Vlčí
Zpáteční lístek
Úplněk
1977 Revizor (TV film)
1976 Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
1974 Potopa
1972 Černá ovce
1971 Kardiogram
Niedziela Barabasza (TV film)
1970 Romantikové
1968 Loutka
Tabliczka marzenia
1966 Lenin v Polsku
Niekochana
1965 Glos ma prokurator
1963 Weekendy
Zacne grzechy

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Olga wychodzi za mąż (E11)
Zakaz palenia (E03)
další epizody (5)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
Episode 18 (S02E18)
další epizody (7)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Babciu, dlaczego masz takie wielkie oczy? (S03E06)
1997 Awantura o Basie (TV seriál)
Pokój 107 (TV seriál)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
Wow (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
Czterdziestolatek (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pchła Szachrajka (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pchła Szachrajka (TV film)