foto

Kazimierz Kaczor

  • nar. 9.2.1941 (79 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zákal
2014 Warsaw by Night
2013 Uzavřená soustava
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
1995 Awantura o Basie
1993 Czlowiek z...
Malá apokalypsa
1991 Panny i wdowy
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Obywatel Piszczyk
1988 Nowy Jork, czwarta rano
O rany, nic sie nie stalo
1987 Łuk Erosa
1986 Biały Smok
1983 Planeta krawiec
1982 Amnestia
Ślepy bokser (TV film)
1980 Narozeniny mladého Varšavana
Ukryty w słońcu
1978 Bez umrtvení
Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Haló, Kozí bradko!
Justyna (TV film)
Zapowiedz ciszy
1977 Člověk z mramoru
1976 Dźwig (TV film)
1975 Kazimír Veliký
Obrazki z życia
Wyjazd sluzbowy (TV film)
1974 Země zaslíbená
1967 Zwariowana noc

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (6)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (14)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
další epizody (12)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1986 Zmiennicy (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (8)
1982 Jan Serce (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1978 Rodina Lešniewských (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)
Ředitelé (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Bez instrukce (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky