foto

Katarzyna Kwiatkowska

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 (Nie)znajomi
Dzień czekolady
Jak poślubić milionera?
Pan T.
2018 Pitbull: Ostatni pies
Zábava, zábava
2017 Umění milování
2016 Prostý příběh o vraždě
2015 Anatomia zła
2014 Warsaw by Night
2012 Den žen
Moje kolo
2010 Kołysanka
2008 Kolik váží trojský kůň?
2007 Hania
Szaleńcy
Wszystko będzie dobrze
2006 S@motność w sieci
2003 Tělo
2002 Jak to się robi z dziewczynami
2000 Bajland
Pierwszy milion
1997 Kroniki domowe
1996 Matka swojej matki
1993 Pierścionek z orłem w koronie

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Znany aktor (E02)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (12)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Problemy małżeńskie (S22E11)
2018 1983 (TV seriál)
Zpět (E02)
W rytmie serca (TV seriál)
Grzechy przeszłości (S02E05)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#theclub (S01E08)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Numer z kredą (E02)
Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Komisarz Alex (TV seriál)
Gra pozorów (S05E08)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Bez miłości (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Napad (S10E02)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (4)
Reguły gry (TV seriál)
Fucha Nataszy (E15)
Poznaj moją mamę (E14)
Winda do nieba (E13)
další epizody (15)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2010 Hela w opałach (TV seriál)
Hela Samosia (S04E08)
2009 Siostry (TV seriál)
Paweł i Gaweł (E09)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Moja młodsza siostra (S01E08)
Oficerowie (TV seriál)
Dzieci i wdowy (E09)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky