foto

Claudia Rieschel

  • nar. 30.11.1950 (70 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rosamunde Pilcher: Von Tee und Liebe (TV film)
2019 Das Traumschiff - Kolumbien (TV film)
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Loď snů: Palau
2014 Toilets
2013 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sizilien (TV film)
2011 Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2010 Láska na Novém Zélandu (TV film)
Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
Meine wunderbare Familie in Costa Rica (TV film)
2008 Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
2004 Cesty lásky (TV film)
2003 Rosenstrasse
2000 Lebenslügen (TV film)
Loď snů: Bali (TV film)
1998 König auf Mallorca (TV film)
1994 Immenhof - Die verhängnisvolle Bürgschaft (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
1990 Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
1987 Wer ist dran? (TV film)
1984 Montagsgeschichten (TV film)
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1979 Rollentausch (TV film)
1978 Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
Tod im November (TV film)
1977 Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
Ein Tisch zu viert (TV film)
1974 Griseldis (TV film)
Kriegsbraut, Die (TV film)
1973 Le serpent
1972 Amouren (TV film)
1971 Was weiß man denn... (TV film)

TV seriály

2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Unvernünftig (S04E10)
2015 Katie Fforde (TV seriál)
Příboj lásky (E19)
Na vlně štěstí (E18)
Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als Kohle (S03E05)
2007 Plavba snů (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzrasen (S10E31)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Zklamané naděje (S01E06)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor v Provence (S02E02)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
Inga Lindström (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Pferdestecher (E05)
1994 Immenhof (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Sicher ist sicher (TV seriál)
Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Moselbrück (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Glücksritter (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
Karino (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Spiel der Herzen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 Stars im Interview (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky