foto

Daniel Drewes

  • nar. 1972
    Bottrop, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zoé (TV film)
Die Füchsin – Schön und tot (TV film)
2018 Hotel Heidelberg - ... Vater sein dagegen sehr (TV film)
Mackie Messer - Brechtův třígrošový film
2017 Sestřička z hor: Odvaha nade vše (TV film)
2016 Goldfische
2015 Wir Monster
Über den Tag hinaus (TV film)
2014 1001 gramů
Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
Lži vítězů
2013 Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
Prameny života
Tomo (studentský film)
2012 Bissige Hunde (TV film)
Eine Frau verschwindet (TV film)
Modrý tygr
2011 Eine Insel namens Udo
2010 Nečekané štěstí (TV film)
Utíkej, jestli to dokážeš
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Wanna Be (studentský film)
2008 Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
Selbstgespräche
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Contergan (TV film)
Telefonistka
2006 Lieben
2004 Sama

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kleines Herz (S21E15)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Meuchelbeck (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Soko Tabarius (S02E05)
Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Poslední polda (TV seriál)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E45)
Das Geld der Anderen (E43)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracený přítel (S17E14)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2008 SketchNews (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stoprocentní ztráta (S12E06)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 True Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky