foto

Richard Angarola

  • nar. 1.9.1920
    Traverse City, Michigan, USA
  • zem. 7.7.2008 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Raveling
1994 Sunny Side Up
1986 Cesta Černého měsíce
1978 Báječný kapitán Nemo (TV film)
1975 Mistr pistolník
1974 Three the Hard Way
1973 Motýlek
1972 Jeremiah Johnson
1971 The Seven Minutes
Travis Logan, D.A. (TV film)
1969 Che!
Co se vlastně stalo tetě Alici?
Justine
Neporažení
Sweet Charity
1968 Don't Just Stand There!
Pověste je výš
Star!
To Die in Paris (TV film)
Tvoje, moje a naše
1967 Údolí panenek
1966 Gambit
1965 Moment to Moment

TV seriály

1979 Time Express (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Miniature (S04E08)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace