foto

Wolfgang Treu

  • nar. 12.4.1930 (89 let)
    Hamburk, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Big Ben - Vražedný trojúhelník (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Jedermanns Fest
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
1997 Everybody Glad in Trinidad
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Männer vom K3 - Zu viele Verdächtige, Die (TV film)
1996 Der Lober
Diebinnen
1995 Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1994 Gabriellas Rache (TV film)
Kein Platz für Idioten (TV film)
Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
1993 Madame Bäurin
1992 Herr Ober!
Otto - Der Liebesfilm
1991 Colette
Lippels Traum
1990 Der veruntreute Himmel (TV film)
1989 Cosi fan tutte (TV film)
1988 Quicker Than the Eye
1987 Anna und Franz (TV film)
Kolonie, Die
1986 Das Diarium des Dr. Döblinger
Die zwei Gesichter des Januar
Mashenka
Storm, der Schimmelreiter (TV film)
Tatort - Leiche im Keller (TV film)
1985 Muž, který zradil (TV film)
1984 Forbidden
Malá bubenice
So ein Theater (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1981 Hänsel und Gretel
1980 Ritorno d'Ulisse in patria, Il
1979 Incoronazione di Poppea, L'
Wunderbaren Jahre, Die
1978 Orfeus
1977 Arabella
Tod des Camilo Torres, oder: Die Wirklichkeit hält viel aus, Der (TV film)
Unordnung und frühes Leid
1976 Albino
Junge Freud, Der (TV film)
Nordsee ist Mordsee
1975 Comenius (TV film)
Der Biberpelz (TV film)
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1974 Als Mutter streikte
G. Puccini: Madama Butterfly (TV film)
Salome (TV film)
Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1973 Chodec
Das fliegende Klassenzimmer
Die Gräfin von Rathenow (TV film)
Im Reservat
Reigen
1972 Fledermaus, Die
The Salzburg Connection
1971 Baron Trotta
St. Pauli Report
1968 Duo (TV film)
Ping Pong
Zámek
1967 Každým rokem znovu
Mann aus dem Bootshaus, Der (TV film)
Solo (TV film)
1966 Corinne und der Seebär (TV film)
Jan Himp und die kleine Brise (TV film)
1965 Die Katze im Sack (TV film)
1964 Der Prozeß Carl von O. (TV film)
Hütet eure Töchter
1963 Die Rache des Jebal Deeks (TV film)
Die achte Runde (TV film)
1950 Jetzt schlägt's 13

TV seriály

1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Hemingway (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace