foto

Eddie Ryder

  • nar. 31.1.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 29.3.1997 (74 let)
    El Paso, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Dokonalá vražda (TV film)
1979 The Man in the Santa Claus Suit (TV film)
Up Yours
1977 Závrať naruby
1976 Němý film
1975 Teenage Seductress
1973 Stacey
1967 The Big Mouth
1966 S mojí ženou ne!
The Oscar
1964 One Man's Way
Patsy
The New Interns
1963 FBI Code 98
Flubberův potomek
To je ale bláznivý svět
1958 Králové jsou vpředu
Tarawa Beachhead
1957 Mladý cizinec
Operation Mad Ball
1956 Hot Rod Girl
Někdo tam nahoře mě má rád
1955 The Girl Rush
1954 Country Girl
The Bamboo Prison
The Human Jungle

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Dingle, the Strong (S02E19)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Guestward Ho! (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Up Yours

TV seriály

1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Up Yours

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace