foto

Christoph Schrewe

  • nar. 19.8.1964 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Das goldene Ufer (TV film)
2013 Die Letzte Fahrt (TV film)
2012 Emilie Richards: Stopy minulosti (TV film)
Fliegen lernen (TV film)
2011 Alles was recht ist - Sein oder Nichtsein (TV film)
Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Nový život s Lucy (TV film)
2010 Teorie chaosu (TV film)
2008 Mořský vlk (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 War ich gut? (TV film)
2006 Meine bezaubernde Nanny (TV film)
The Conclave
2005 Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
Popp Dich schlank! (TV film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Den po zítřku (TV film)
2002 Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns... (TV film)
2001 Verliebte Jungs (TV film)
2000 Sex oder Liebe? (TV film)
1999 Das Delphinwunder (TV film)
1998 Helicops (TV film)
1997 Aber ehrlich!
Pod kůži (TV film)
1995 Frankie (TV film)
1993 Boomtown (TV film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Lore (TV seriál)
Prague Clock: The Curse of the Orloj (S02E04)
Hinterkaifeck: Ghosts in the Attic (S02E03)
Burke and Hare: In the Name of Science (S02E01)
Falling Water (TV seriál)
Safehouse (S02E03)
Shooter (TV seriál)
Swing Vote (S03E07)
The Importance of Service (S03E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bad Moon on the Rise (S13E12)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Everything's Gonna Be Alt-Right (S02E01)
Incorporated (TV seriál)
Operational Realignment (E08)
Shooter (TV seriál)
Ballistic Advantage (S01E09)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Hacknutí (S01E04)
Návrat ke kořenům (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.7_wh1ter0se.m4v (S01E08)
Versailles (TV seriál)
Pokloňte se králi (S01E05)
Cesta (S01E04)
Zrcadlo pro prince (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Awake (S11E08)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1505 (S03E12)
další epizody (6)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Pax Vobiscum (S02E04)
další epizody (4)
2011 Borgia (TV seriál)
Zázraky (S01E10)
Vpád do Říma (S01E09)
2007 Mitten im Leben (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Den po zítřku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace