Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jackie si užívá další chvíle v záři reflektorů, i když ho podivný pocit viny nutí přemýšlet o svém odkazu. Decourcy přemítá, jak nejlépe dosáhnout spravedlnosti pro zabité stráže. (HBO Max)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři hlavní linie, které se opakovaně protínají: mravně závadný agent FBI, jeho protipól v podobě černošského státního návladního, který chce měnit zkorumpovaný systém, a dva bratři, kteří nemají problém při loupežných přepadeních vystřelit na ostrahu. Čekal jsem otevřený a trpký závěr. A zhruba takový jsem dostal. Hank Signa si „užil“ pohřeb se všemi poctami a Jackie, který nedokázal stát stranou, si užívá zájem médií. Jenny se opře do vlastní matky a Jimmy do vlastního bratra. Celou dobu to bylo mezi třemi a čtyřmi hvězdami. A zhruba tak jsme se i rozloučili. Bez druhé série se obejdu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Happyend som ani neocakaval. Takze ten trpkasty koniec ma neprekvapil. Kazdopadne duet a neskorsi duel Hodge Bacon ma drzal v zaujati i v poslednych dieloch. Co sa dialo v Charlestone bol pre mna mierne podobny zazitok ako ten drogovy v Spine Baltimoru. Moze byt. 70% ()

Reklama

Galerie (38)

Reklama

Reklama