foto

Aldis Hodge

  • nar. 20.9.1986 (33 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Aldis Hodge se narodil 20. září 1986 v New Yorku. V mládí se velmi často objevoval v tištěných reklamách. Vystudoval školu Art Center College of Desing, rád píše a maluje. Objevil se jako hostující hvězda např. v CASTLE NA ZABITÍ, SBĚRATELÉ KOSTÍ nebo LOVCI DUCHŮ. Jeho dosavadním největším úspěchem je role v seriálu LEVERAGE, kde si zahrál postavu hackera Aleca Hardisona.

Kristie357

Herecká filmografie

Filmy

2020 Magic Camp
Neviditelný
2019 Ali ví, po čem muži touží
Clemency
2018 Brian Banks
2016 Jack Reacher: Nevracej se
Skrytá čísla
2015 Straight Outta Compton
2014 The After (TV film)
2013 The East
2009 Rudý písek
2007 Equal Opportunity
2006 Happy Feet
Hledáme Ydol
2005 Little Athens
Nájemníci
Portrét šílenství
Sněhový zázrak (TV film)
2004 Lupiči paní domácí
2000 Agent v sukni
1996 Postel plná růží
1995 Smrtonosná past 3

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
Mayor Curley and the Last Hurrah (S01E10)
The Deaf Sage of Pompeii (S01E09)
High on the Looming Gallows Tree (S01E08)
další epizody (10)
2018 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
Calypso (S01E02)
2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
další epizody (8)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
Zúčtování (S04E09)
Oko za oko (S04E03)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Pan Kaplan (č. 4) (S04E21)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Černé muzeum (S04E06)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Střelný prach, zrada a pletichy (S02E10)
Marnotratník (S02E09)
Údolí Forge (S02E07)
další epizody (7)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Proti sousedovi (S01E09)
Výzva (S01E08)
Obrovské riziko (S01E07)
další epizody (5)
Rectify (TV seriál)
Donald the Normal (S02E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Po bitvě (S04E09)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Toy Job (S05E14)
The Corkscrew Job (S05E13)
další epizody (18)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
další epizody (15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hříšník bere vše (S10E07)
2010 Mad (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (22)
Private Practice (TV seriál)
Fear of Flying (S03E16)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
Zapomenutí (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (17)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pro pocit štěstí (S09E02)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
State (S01E22)
Best Laid Plans (S01E21)
Lovci duchů (TV seriál)
Otevřelo se samo peklo (2. část) (S02E22)
Otevřelo se samo peklo (1. část) (S02E21)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
El Accidente (S01E06)
Git'er Done (S01E05)
Who's Your Daddy (S01E04)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vojákova smrt (S01E21)
Vražedná čísla (TV seriál)
Řetězová reakce (S02E12)
2005 A.T.O.M (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
Pohotovost (TV seriál)
Ztracený (S10E02)
2002 American Dreams (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
Čarodějky (TV seriál)
Ať žije královna (S04E20)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Příliš tuhý kořínek (S01E16)
2000 City of Angels (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Nulová tolerance (S02E01)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sám strach (S04E04)
1998 Becker (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Stěna / Tabule / Únik / Recept / Letní tábor (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Pevné spojení (S05E06)
1997 Between Brothers (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)
2015 Becoming N.W.A.
Impact
N.W.A. Performs in Detroit
N.W.A. The Origins

Hudební videoklipy

2017 JAY-Z - Legacy (hudební videoklip)