foto

Aldis Hodge

  • nar. 20.9.1986 (30 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aldis Hodge se narodil 20. září 1986 v New Yorku. V mládí se velmi často objevoval v tištěných reklamách. Vystudoval školu Art Center College of Desing, rád píše a maluje. Objevil se jako hostující hvězda např. v CASTLE NA ZABITÍ, SBĚRATELÉ KOSTÍ nebo LOVCI DUCHŮ. Jeho dosavadním největším úspěchem je role v seriálu LEVERAGE, kde si zahrál postavu hackera Aleca Hardisona.

Kristie357

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jack Reacher: Nevracej se
Skrytá čísla
2015 Straight Outta Compton
2014 After, The (TV film)
2013 The East
2009 Rudý písek
2007 Equal Opportunity
2006 Happy Feet
Hledáme Ydol
2005 Little Athens
Nájemníci
Portrét šílenství
Sněhový zázrak (TV film)
2004 Lupiči paní domácí
2000 Agent v sukni
1996 Postel plná růží
1995 Smrtonosná past 3

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
další epizody (8)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)
2015 TURN (TV seriál)
Gunpowder, Treason and Plot (S02E10)
The Prodigal (S02E09)
Valley Forge (S02E07)
další epizody (7)
2014 TURN (TV seriál)
Against Thy Neighbor (S01E09)
Challenge (S01E08)
Mercy Moment Murder Measure (S01E07)
další epizody (5)
Živí mrtví (TV seriál)
Po bitvě (S04E09)
2013 Rectify (TV seriál)
2010 Mad (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
All Hell Breaks Loose: Part 2 (S02E22)
All Hell Breaks Loose: Part 1 (S02E21)
Private Practice (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vojákova smrt (S01E21)
Světla páteční noci (TV seriál)
2005 A.T.O.M (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
2002 American Dreams (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Stěna / Tabule / Únik / Recept / Letní tábor (S02E03)
1997 Between Brothers (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace