foto

Zora Bachnárová

  • nar. 25.3.1925
    Ľubietová, Slovensko, Československo
  • zem. 12.4.2017 (92 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Loktibrada (TV film)
1983 A počúvaj brata (TV film)
Odchody a návraty (TV film)
Tereza (TV film)
Žakýlska Veronka (TV film)
1982 Kronika (TV film)
Slávne dievčatko (TV film)
Trieda plná pýchy (TV film)
Zlatá panna a prekliaty brat (TV film)
1981 A čo láska? (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Hlúpa rozprávka (TV film)
Konôpka (TV film)
1980 Potopená katedrála (TV film)
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
Čarodejkina pravnučka (TV film)
1979 Ako si Mišo biedu vyslúžil (TV film)
Prievidzský mriežkovaný (TV film)
S vetrom vo vlasoch (TV film)
Zlatý zmok (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Haló, tu Jakub! (TV film)
Spoločný menovateľ (TV film)
Žabí ženích (TV film)
1977 Dievča s blankytnými očami (TV film)
Kavka (TV film)
Leto na Rovniach (TV film)
Odvážny Stepan (TV film)
Yetiho stopy (TV film)
1975 Ex libris (TV film)
Prešporská kasáreň maľovaná (TV film)
Príbeh o Fatime a Omarovi (TV film)
Svetská krása (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
1974 Rudienka (TV film)
Zorenka (TV film)
1973 Hadí princ (TV film)
1972 Ruža z Herátu (TV film)
Tkáčka Maruška (TV film)
V stolnom meste Kyjeve (TV film)
1971 Ametystový kvet (TV film)
Básnikova cesta do neba (TV film)
Bírbal a sprisahanci (TV film)
Klinko a Kompit kráľ (TV film)
1970 Mladosť Tomáša Edisona (TV film)
1969 Drevená krava (TV film)
Mladí a vinní (TV film)
Poklad (TV film)
Sluha Lasse (TV film)
Veľká dobrodružná cesta (TV film)
Vidiny Simonky Machardovej (TV film)
1968 Knieža liptovské (TV film)
1967 Podivuhodný príbeh z Carson Corners (TV film)
1966 Hrnček (TV film)

TV seriály

1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1988 Stretnúť človeka (TV seriál)

TV pořady

1996 Takí sme boli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace