foto

Lisa Loven Kongsli

  • nar. 23.9.1979 (40 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giraffe
2018 Ashes in the Snow
2017 Liga spravedlnosti
Wonder Woman
2016 Lví žena
2014 Vyšší moc
2012 Orheimové
2011 Himmelen bak huset
2009 Knerten
2008 305
Tlouštík Rino

TV seriály

2020 Dopis pro krále (TV seriál)
Spirála (E05)
To je ale zlatíčko! (E02)
Bouřkové mraky připlouvají (E01)
2017 Okupace (TV seriál)
Leden (S02E06)
Prosinec (S02E05)
2015 Okupace (TV seriál)
Září (S01E06)
Srpen (S01E05)
Červenec (S01E04)
další epizody (6)
2008 Hvaler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky