foto

Lisa Loven Kongsli

  • nar. 23.9.1979 (38 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ashes in the Snow
Wonder Woman
2016 Lví žena
2014 Vyšší moc
2012 Orheimové
2009 Knerten
2008 Tlouštík Rino
305

TV seriály

2015 Okupace (TV seriál)
Září (S01E06)
Srpen (S01E05)
Červenec (S01E04)
další epizody (6)
2008 Hvaler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace