foto

Adam Long

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dunkerk
2016 The Knackerman
2013 Třináctý příběh (TV film)
2012 Spike Island
2008 Act of Grace

TV seriály

2017 When the Street Lights Go On (TV seriál)
2016 Chance (TV seriál)
The Summer of Love (S01E01)
2015 Home Fires (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Passing Bells (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace