foto

Nour El Refai

  • nar. 14.11.1987 (33 let)
    Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Min pappa Marianne
2018 Lyrro
2017 Becker - Kungen av Tingsryd
2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
Siv v říši snů
2014 Něco se musí zlomit
Uprchlík na malinové loďce
2011 Korunovační klenoty
2006 Frostbiten
Když padne soumrak

TV seriály

2019 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Patchworková rodina (TV seriál)
Förtroende (S02E04)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (8)
2013 Molanders (TV seriál)
Den nya sponsorn (E05)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)

Host

TV pořady

2021 Masked Singer Sverige (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky