foto

Jean-Marie Winling

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příslib úsvitu
Střídavá péče
Víno nás spojuje
2015 Belles familles
2014 De guerre lasse
2013 Hraji mrtvého
2012 Alyah
Nůž na krku (TV film)
Roxaniny ruce (TV film)
2011 Nebezpečná hra (TV film)
Nebezpečná kořist
2010 Sans laisser de traces
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
Une affaire d'Etat
2007 Písně o lásce
Rozpolcená dívka
2006 Le lièvre de Vatanen
2005 Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
Vyčerpání
2004 Komisař Moulin: Dokonalý viník (TV film)
2003 Le Prix de l'honneur (TV film)
Miluji Vás, Výsosti (TV film)
Satánek
2002 Avis de tempête
Dégustation
Pan Batignole
2001 Les morsures de l'aube
Une Femme piégée (TV film)
2000 Diamantové náušnice (TV film)
Komisař Moulin: Smrtící svůdnost (TV film)
Profesor
Selon Matthieu
Total western
Vie commune, La
1999 Le schpountz
Matador, Le (TV film)
Mes amis
Mort d'un conquérant (TV film)
Pepe Carvalho - La solitude du manager (TV film)
Tchyně
Une pour toutes
1998 D'or et de safran (TV film)
Dernier bip, Le
Interview, L'
Paparazzi
Ça ne se refuse pas
1997 Arnaqueuses, Les (TV film)
Ni vue ni connue (TV film)
1996 Saint-Exupéry: La dernière mission (TV film)
1995 Duchesse de Langeais, La (TV film)
Husar na střeše
J'aime beaucoup ce que vous faites
Le nid tombé de l'oiseau (TV film)
Le petit garçon
Tisíce
1994 Chasseur de loups (TV film)
1993 Julie - dvanáct a půl (TV film)
Nombril du monde, Le
Yeux de Cécile, Les (TV film)
Zločin
1991 Dernier lien, Le (TV film)
Maison vide, La (TV film)
Netchaïev est de retour
Un coeur qui bat
1990 Cyrano z Bergeracu
Trois années
Ďábel v těle (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
Mieux vaut courir (TV film)
1974 Dada au coeur
1972 Grillon du foyer, Le (TV film)

TV seriály

2017 Transferts (TV seriál)
Alex Hugo (TV seriál)
Les Amants du Levant (S03E01)
2016 Marseille (TV seriál)
A voté (S01E07)
Homme de paille (S01E02)
20 ans (S01E01)
Duel au soleil (TV seriál)
Le Sens de la famille (S02E01)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
2014 Loi de Barbara, La (TV seriál)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Terre de lumière (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
2006 Malé rodinné vraždy (TV seriál)
2002 Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
1991 La grande collection (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace