foto

Olga Wehrly

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Píseň ze žuly
2016 Without Name
2013 Dark Touch
2011 Smrt superhrdiny
2009 Monstrum z bažin
Once Upon a Time in Dublin
2007 Nuts
Rychlé rande

TV seriály

2017 Striking Out (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Vikingové (TV seriál)
On the Eve (S04E19)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Zlo a dobro v jedno jsou (S03E03)
2009 Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace