foto

Marek Frąckowiak

  • nar. 16.8.1950
    Lodž, Polsko
  • zem. 6.11.2017 (67 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kamerdyner
2015 Żyć nie umierać
2013 V úkrytu
2011 Leśne Doły
Wygrany
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
Zamiana
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
2001 Předjaří
2000 Bajland
1999 Ohněm a mečem
1997 Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1996 Matka swojej matki
Młode wilki
1995 Plukovník Kwiatkowski
1994 Navrátilec (TV film)
Szczur
1993 Goodbye Rockefeller
Mejdan
Pajęczarki
1992 Psi
Wielka wsypa
1991 Skarga
1990 Historia niemoralna
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Zabic na koncu
1989 Fotbalový poker
Gorzka miłość
Virtuti (TV film)
Vítězství ducha
1988 Alchemik
Chichot Pana Boga (TV film)
Dotknieci
Nowy Jork, czwarta rano
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Miedzy ustami a brzegiem pucharu
Misja specjalna
Weryfikacja
Wielki wóz (TV film)
1986 C.k. dezertéři
Prywatne śledztwo
Wcześnie urodzony (TV film)
1985 Dluznicy smierci
Sám medzi svými
1983 Fachowiec (TV film)
Léta dvacátá, léta třicátá
Na odsiecz Wiedniowi
Nadzór
1980 Krach operacji Terror
1979 Hra na telo
1978 Azyl
Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
Granica
1977 Rebus
1976 Koncert pre pozostalých
Mgla
1975 Grzech Antoniego Grudy
Mimořádně klidný člověk (TV film)
Urodziny Matyldy
1974 Pojdziesz ponad sadem
1973 Szkic do szesciu czesci
1972 Anatomie lásky
Černá ovce

TV seriály

2017 Pod wspólnym niebem (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Pomóż mi (S03E09)
Małe, duże kłamstwa (S03E02)
Basia (S03E01)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
Blondynka (TV seriál)
Życie to huśtawka (S04E08)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Mroczna tajemnica (S07E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Blondynka (TV seriál)
Nocne rozmowy (S04E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Insulina (S13E01)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 10 (S05E10)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Kamień na kamieniu (S07E04)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2012 Galeria (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Major Zwonariew (S05E09)
další epizody (5)
2011 Instynkt (TV seriál)
Znak Lucyfera (E04)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 2 (S04E02)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 3 (S02E03)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 6 (E06)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Serwus, panowie (S02E04)
Na Serbii (S02E02)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (10)
Ranczo (TV seriál)
W samo południe (S04E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
W matni (S01E09)
další epizody (7)
Doręczyciel (TV seriál)
Ucieczka (E12)
Przesłuchania (E08)
Kameleon (E07)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obcy (S01E01)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (13)
Trzeci oficer (TV seriál)
Twarzą w twarz (E07)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (11)
Pitbull (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
W cieniu podejrzeń (E13)
Mrok (TV seriál)
Doskonały plan (E06)
U fryzjera (TV seriál)
Fantazja (E04)
Ochroniarz (E03)
Strzyżenie po francusku (E02)
další epizody (4)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Dorastanie (TV seriál)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1984 Lato lesnych ludzi (TV seriál)
Rycerze i rabusie (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Wesele (E08)
Profesjonaliści (E04)
Pierwsza noc (E03)
další epizody (5)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1979 W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky