foto

Laurent Fernandez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jusqu'à Ce Que la Mort Nous Unisse (TV film)
2015 Meurtres à l'Île d'Yeu
2014 Mea Culpa
Moje léto v Provence
2013 La Vraie vie des profs
Marius
2012 38 svědků
Fauves, Les (TV film)
La Mer à boire
Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV film)
2011 E-Love (TV film)
Gang Story
Náhradní plán
Rituels meurtriers (TV film)
2010 22 výstřelů
2009 Setkání s vrahem (TV film)
2004 Chemins de traverse
2002 Toujours tout droit
1999 Un bon flic

TV seriály

2018 Ben (TV seriál)
Espoirs Brisés : Deuxième partie (E06)
Espoirs Brisés : Première partie (E05)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
další epizody (5)
Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
Au bord de l'abîme (E05)
Sous le projecteur (E04)
další epizody (5)
Noces Rouges (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
C'est la taille qui compte (S02E03)
La Stagiaire (TV seriál)
Disparues (S03E01)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Aux innocents les mains pleines (S01E02)
Un bon chanteur est un chanteur mort (S01E01)
Des jours meilleurs (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Main Courante (TV seriál)
Esprit de Noël (E05)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Au nom du père (S04E06)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mea Culpa (S04E02)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tu seras un homme (S04E14)
Julie Lescautová (TV seriál)
Julie v Paříži (S17E01)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky