foto

Pavel Šrut

  • nar. 3.4.1940
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 20.4.2018 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Lichožrouti
1997 O perlové panně
1988 Komu straší ve věži (TV film)
1977 Daleko, hluboko, vysoko (TV film)

TV seriály

2005 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Konečně doma (S04E10)
Odvážní skokani (S04E09)
V rytmu valčíku (S04E08)
další epizody (10)
2004 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Sametová hvězdička (S03E14)
Klokan Felix (S03E13)
Létající koberec (S03E12)
další epizody (28)
2003 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Las Vegas (S01E14)
New York (S01E13)
Rozloučení s Afrikou (S01E12)
další epizody (14)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Lichožrouti - kniha

TV pořady

2018 Pavouček Pája (TV pořad) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1991 Eugen Brikcius: Sud kulatý (TV film)

Host

TV pořady

2004 Edův pohádkový balík (TV pořad)
Kam zmizel ten starý song (TV pořad)