foto

Peter von Haller

  • nar. 26.6.1961 (59 let)
    Mnichov, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Schönes Schlamassel (TV film)
Zimmer mit Stall – Die Waschbären sind los (TV film)
Zimmer mit Stall – Feuer unterm Dach (TV film)
2019 Schnitzel de Luxe (TV film)
2018 Keiner schiebt uns weg (TV film)
Nichts zu verlieren (TV film)
2017 Der Hund begraben
Maria Mafiosi
Schnitzel geht immer (TV film)
2016 Kästner und der kleine Dienstag
2015 Kleine Grosse Stimme (TV film)
Trenker a Riefenstahlová (TV film)
Věčný život
2014 Mord in Aschberg (TV film)
Seitensprung (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Kůň na balkóně
Mörderische Jagd (TV film)
Schatzritter
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Mörderisches Wespennest (TV film)
Můj nejlepší nepřítel
Otloukánek
2010 Dům mého otce (TV film)
Meine Tochter nicht (TV film)
Otto's Eleven
2009 Drtič kostí
Mörder auf Amrum (TV film)
Tödlicher Mord (TV film)
Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
Die Heilerin 2 (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2007 Královna růží (TV film)
2006 7 trpaslíků
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
2005 Siegfried
2004 Die Heilerin (TV film)
Silentium
2003 Jak opustit bývalého přítele (TV film)
Klíště hledá tátu (TV film)
Létající třída
2002 Verlorenes Land (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren
2000 Anatomie
Hurá na medvěda
Modelky (TV film)
Přijď, sladká smrti
1999 Zabijáci
1998 Die Siebtelbauern
S tebou nebo bez tebe (TV film)
1997 Hunger - Sehnsucht nach Liebe
1993 Stalingrad

TV seriály

2020 Země zločinu (TV seriál)
Steirerwut (E18)
2019 Ohne Schnitzel geht es nicht (TV seriál)
Země zločinu (TV seriál)
Steirerkreuz (E15)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Achterbahn (E14)
Steirerkind (E11)
2016 Místo činu (TV seriál)
Klingelingeling (S47E37)
2015 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Denkzettel (S07E04)
další epizody (7)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
2010 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Feierabend (S03E06)
Fensterlsturz (S03E05)
Totalschaden (S03E04)
2009 Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2006 Místo činu (TV seriál)
Osudová důvěra (S37E13)

Dokumentární

1995 Wia die Zeit vergeht

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky