foto

Husky Kihal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Astrid et Raphaëlle: Puzzle (TV film)
Cache-Cash
Salauds de pauvres
2018 Du soleil dans mes yeux
2014 Terre battue
2013 7ème ciel
La Braconne
The Radar
2012 Aux yeux de tous
Hénaut président
La femme cachée (TV film)
2011 L'ombre d'un flic (TV film)
La Nouvelle Blanche-Neige (TV film)
Ma part du gâteau
Midi et soir (TV film)
Nebezpečná kořist
2010 Jména lidí
2009 Gauner
2008 48 hodin denně
Krevní pouta
Poslední služba
2007 Dva světy
Taxi 4
2006 Comment lui dire (TV film)
Dans le rang
Harkis (TV film)
Une juge sous influence (TV film)
Šikovný chlapík
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
La vie est à nous!
Quartier V.I.P.
2004 Moitié-moitié (TV film)
2003 Qui perd gagne!
Une affaire qui roule
2002 Aram
2001 J'ai tué Clémence Acéra
Zaidina pomsta (TV film)
2000 Le battement d'ailes du papillon
Quand on sera grand
1999 Le rendez-vous
Nos vies heureuses
Rub a líc
1998 Compromis

TV seriály

2019 Mental (TV seriál)
2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
Il faut souffrir pour être beau (S06E01)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Le Tour du Bagel (TV seriál)
2014 La Loi de Barbara (TV seriál)
Le Coupable idéal (E01)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
Y'a pas d'âge (TV seriál)
2012 Q.I. (TV seriál)
Ainsi parlait Kâmasûtra (S01E04)
2009 Bob Ghetto (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
People (S05E05)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Forêt noire (S03E03)
2007 Sur le fil (TV seriál)
Sécurité intérieure (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Les Yeux fermés (S02E06)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 Fête de famille (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Un homme à la dérive - 1ère partie (S01E05)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1999 Le rendez-vous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky