foto

Jean-Michel Fête

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ma mère, le crabe et moi (TV film)
Vaurien
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
2013 La Braconne
2012 Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
2008 Ideální zeť (TV film)
Rychlá akce
2006 Barrage
Charell
2005 Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
2002 Bâtards
Jojo la frite
Total Kheops
2000 Exit
Lise et André
Un possible amour
Voltairova chyba
À corps perdu
1999 1999 Madeleine
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
Jours bleus, Les
No happy end
1997 Le serre aux truffes (TV film)
Udavač
Un arrangement
1996 Anna Oz
Enfants de salaud
Le neuvième jour (TV film)
Můj pasák
Sélect Hôtel
1995 Corps inflammables
En avoir (ou pas)
Husar na střeše
1994 Comme un dimanche
Rock'n'roll Control
1993 Toxic Affair
1991 Neige et le feu, La

TV seriály

2019 Chérif (TV seriál)
Parole contre parole (S06E09)
Disparue (S06E02)
2018 Ben (TV seriál)
Espoirs Brisés : Deuxième partie (E06)
Espoirs Brisés : Première partie (E05)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
další epizody (6)
Chérif (TV seriál)
Sur le fil - Part 2 (S05E10)
Sur le fil - Part 1 (S05E09)
Au cœur du crime (S05E08)
další epizody (4)
2016 Section zéro (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2014 Caïn (TV seriál)
Caïn et Abel - Partie 2 (S02E04)
Caïn et Abel - Partie 1 (S02E03)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le rat et la danseuse (S09E06)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Veuves joyeuses (S02E04)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Návštěvník (S04E07)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Une vie pour une autre (S02E04)
Nováčci (TV seriál)
À double tranchant (S05E08)
24 heures presque chrono (S05E07)
Chambre avec vue (S05E06)
další epizody (16)
2009 Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2004 Colette, une femme libre (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)

Dokumentární

2009 Nord paradis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace