foto

Marek Tichý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Po hlavě... do prdele
2001 Cabriolet
1995 Akce člověk
Reich
1994 Vynález krásy (studentský film)

TV seriály

2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Arsenál krásy (S11E10)
Hon na lišku (S11E09)
další epizody (5)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (8)

Dokumentární

2002 Druhý život Lidic
2000 Praha mizerná (TV seriál)
1998 Bigbít (TV seriál)

TV pořady

2005 Kluci v akci (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)
1993 Trip (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Sázava KLAN: Nad Sázavou (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace