foto

Zdeněk Rygl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Pánská jízda
2002 Brak

TV seriály

2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Arsenál krásy (S11E10)
Hon na lišku (S11E09)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Měsíc nad ránem (S02E04)
2009 Comeback (TV seriál)
Koprovka (S01E22)
2008 Comeback (TV seriál)
Zdravý a nemocný (S01E08)
Pravidla rodinného provozzu (S01E05)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2008 Po stopách hvězd (TV seriál)

TV pořady

2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace