Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderátor Igor Bareš a stálí kapitáni dvou soupeřících týmů Sandra Pogodová a Michal Dlouhý si zvou do studia vždy dvě dvojice zajímavých osobností. Jak při výběru protagonistů, tak zejména hostů pořadu, dbali tvůrci především na jejich neotřelost a podařilo se jim tak přivést na obrazovku významné osobnosti zdaleka ne jen z umělecké branže, které divák v zábavných pořadech dosud nikdy neměl možnost vidět. O to divácky zajímavější jsou pak jejich tvrzení z osobního života, z nichž některá jsou neuvěřitelnou pravdou a jiná zase uvěřitelnou lží. Soupeřící tým se pak trefnými otázkami snaží odhalit, zda jde o tvrzení reálné či o důmyslnou mystifikaci.
Pořad má 4 kola:
1.Z mého života
2.Můj host / Čím se chlubím přátelům
3.Citáty z médií / Historky z natáčení
4.Kdo z koho

Postupně tak uslyšíme nejen neuvěřitelné osobní historky, ale hosté nám představí i někoho ze svých zcela nepravděpodobných přátel či známých nebo se pochlubí kuriozitou ze své domácí sbírky. V dalším kole se pak snaží odhalit, zda absurdní citáty z domácích či zahraničních medií nebo případně historky z natáčení českých filmů a seriálů, které jim předloží moderátor, jsou pravdivé či smyšlené. Protože se vždy bodují celé týmy, vše se obvykle rozhodne až v posledním kole, kterého se se svými tvrzeními zúčastňují i kapitáni týmů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (30)

Bukk

všechny recenze uživatele

Asi jsem našla zaručený recept na zkaženou noc. Já se divím, že se někdo vůbec snaží. I když to možná právě obdivuju. Jenže zase narazíme na typický kámen úrazu, který tkví především v nedotaženosti a prílišné snaze si pořád něco vynahrazovat a dokazovat. Né, že bych byla velkej optimista, ale nevíte, kdy tohle zvěrstvo páchané na původních verzí skončí? ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutecne hloupa a stupidni soutez, u ktere jsem se nejen ze ani jednou nezasmal, ale navic jsem dost dlouho nechapal pravidla. A rekl bych, ze je nechapali ani sami ucinkujici. Ti se dokazali jen nekonecne dlouho infantilne smat vlastnim radoby vtipnym hlaskam. Bares, ktery do hry vztoupil velice razantnim uvodem byl pak po zbytek poradu pasivni a v podstate zbytecny. Na komci poradu me uz ani nezajimalo, ktera z tech absurdne vykonstruovanych pitomosti je pravda ci lez, ale kdy tahle uboha kokotina na urovni tv barrandov skonci. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka toho, komu všemu tady v ČR dávno ujel vlak televizní zábavy a teď si na ty svý plevelem zarostlý koleje zkouší koupit rovnou rychlovlaky. ____ Tak za prvé ujel samozřejmě České televizi. Po pádu komunismu došlo naštěstí i k pozvolnému konci různých estrád. Jenže co je nahradilo? Nic. Povedené projekty spočítáte na prstech svých rukou (Soda, 22, Manéž a sklepáci; s přivřením oka a ucha ještě Zeměkoule, Donutil a Hron). Za 20 let! Komerční televize ani není třeba komentovat. ____ Vlak ujel i samotným bavičům a komikům. Tím, že televize raději opráší archív, vznikalo tu jen velmi málo nových pořadů pro nové tváře. Dá se říct, že šanci dostávají až se zařazením pořadu Na Stojáka na HBO. To jak s tím pak naložili třeba Koko Tv, to už je zas jiná věc, velice smutná. ____ V neposlední řadě ujel vlak divákům. Těm, co si tu stěžují, že podobný pořad patří na komerční televize. To je přece dávno vyvrácená věc. Stačí zmínit Monty Pythony, Bottom nebo třeba Little Britain. Vše kontroverzní, odvážné a schválené veřejnoprávní BBC. Panelové pořady jsou sice specifické, ale taky tu máme příklady dlouholetých Shooting Stars nebo Buzzcocks (opět BBC). ____ No a pak to má takovýto výsledek. ČT sice koupí práva na osvědčený pořad WILTY od BBC (nebo spíš od Endemolu). Jenže nemůže zároveň koupit oblíbené profesionály Brydona, Mitchella a Macka, že? A tady se ukazuje ten amatérismus a nepochopení. V britské verzi se vám totiž v každém díle sejdou minimálně 4 profesionální komici. V české verzi nenajdete žádného v roli moderátora, mezi kapitány a v prvních 2 dílech ani mezi hosty. Vzniká tak klasický český paskvil, který místy až připomíná Celebrity Juice. A to je vážně škoda. ____ Pokud jsem ovšem dal české Partičce - která britské WLIIA nesahá ani po kotníky - 2 hvězdy, tak tady to bude podobné. Ze soucitu za 2. ____ Asi něco obecnějšího o prolínání českého a britského humoru napíšu do deníku, protože tohle mě docela nadzvedlo. ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním díle nemohu ještě hodnotit, i když si myslím, že po dalším tomu dám s čistým svědomím odpad. Podle mě zbytečný pořad, který není vůbec vtipný, myšlenka nedotažená do konce, hodně chyb a sami zúčastnění se neustále blbě smáli a podle mě ani sami nevěděli proč. Kromě výborného Igora Bareše to ve mě nezanechalo absolutně žádný kladný dojem, spíše naopak. Po dalších zhlednutích ohodnotím - tak s čistým svědomím mohu dát ODPAD ()

MrGregor odpad!

všechny recenze uživatele

Boha jeho, co jsem si to zas v rámci mé studijní prokrastinace pustil?... Takovýto odpad bych čekal spíše od jiných - soukromoprávních televizí, ne od ČT... Nezajímaví hosté, nezajímavé pseudovtipné historky, u kterých by i cvičený šimpanz poznal, "co je lež". A co víc, nevím, kde se to v českých televizích (a zejména ve zpravodajství, resp. v "novinách") v poslední době bere, ale je takovým zdejším zvykem, obsazovat neschopné moderátory, kteří místo toho, aby moderovali, jen do televize křičí předem připravený text, prokládaný nevtipnými, trapnými a někdy i nevkusnými vtipy... Zkrátka a dobře, tato soutěž je podobný paskvil, jako má předchozí věta :) ... Takže shrnutí: Obrovskou, kolosální, nesmírnou, gigantickou megaoklikou se této pseudosoutěži vyhněte. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama