Reklama

Reklama

Po stopách hvězd

(seriál)
všechny plakáty
Česko, 2008, 56x26 min

Hrají:

Marek Eben, Karel Gott, Marie Rottrová, Marta Kubišová, Radoslav Brzobohatý, Iveta Bartošová, Zdeněk Troška, Regina Rázlová, Jiří Langmajer, Dagmar Havlová, Hana Zagorová, Ondřej Vetchý (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Obrazový životopis slavných, díky kterému si uvědomíte, jak plyne čas a jak formuje každého z nás.
Jednotlivé díly:  1. Simona Stašová
2. Květa Fialová
3. Zita Kabátová
4. Marta Kubišová
5. Jaroslava Adamová
6. Jiří Suchý
7. Jiřina Švorcová
8. Libuše Šafránková
9. Waldemar Matuška
10. Libuše Havelková
11. Milena Dvorská
12. Jana Šulcová
13. Jan Přeučil
14. Petr Janda
15. Ondřej Vetchý
16.-Naďa Konvalinková
17.-Jana Hlaváčová
18.-Jiřina Jirásková
19.-Marek Eben
20.-Karel Gott (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem viděl jeden díl z tohoto cyklu- o Haně Zagorové a překvapilo mě, jak k ní byli někteří respondenti (oprávněně) kritičtí (hudební publicista Vladimír Vlasák), a jak to bylo celkově hodně otevřené (kamarádka z mládí, herečka Vlasta Peterková- například). Nečekal bych takovou míru objektivity, přitom jedině tak může mít dokument nějakou výpovědní hodnotu. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad ČT. A troufám si tvrdit, že je jeden z nejpovedenějších, které nám ČT servíruje. Já viděl jen jeden a půl dílu. Ten první byl o herci Ondřeji Vetchém. Tohoto herce obdivuji a to ne jen kvůli tomu, že je to jihlavský rodák. Dokáže dokonale zahrát jakékoliv postavy. Od čerta z pohádky S čerty nejsou žerty až po novináře Kadlece ze seriálu Místo v životě. Tento díl jsem viděl celý. Zrovna nedávno jsem zapnul televizi, ale až ve chvíli, kdy už byla polovina dílu pryč. Zrovna byl o herečce Gabriele Vránové. Tato herečka mě zaujala hlavně v seriálu Chalupáři, který jsem si velmi oblíbil. Dokonale zde hraje manželku svému záletnému manželovi (Menšík). Nečetl jsem její životopis a tak mě velmi překvapilo, že jejím synem je Ondřej Kepka, který se proslavil díky roli Honzíka v seriálu Arabela. Na tomto pořadu se mi velmi líbí, jak jsou nám herci představováni. Na pozadí běží postavy, které hrají a do toho mluví herečtí kolegové a vyzdvihují jejich výkony a to nejen herecké, ale i životní. Už se nemohu dočkat dalších dílů. Jen je škoda, že takto výborný pořad trvá jen 20 minut, protože ty neskutečně rychle utečou. Nemohu hodnotit jinak než 80%. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Velmi mne zaujal deset let starý dokument mapující profesní kariéru Marka Ebena od dětství až do současnosti. V dokumentu byly využity nejzajímavější záběry z jeho divadelních, filmových, hudebních i moderátorských vystoupení, jak si je všichni starší diváci pamatují. Pěkný snímek z doby, kdy ještě bulvár neměl navrch. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Mimořádně zdařilý dokumentární pořad zblízka přibližuje jednu z prvních dam naší lehkonohé hudební Múzy. Marie Rottrová se stala, jak to vyjádřil jeden z komentujících protagonistů, setrvalou seriózní stálicí naší scény hudby pro lidi (pop music). Uměřenost formy a sevřenost obsahu jsou paralelně sepjaty do přesvědčivého celku. Výsledek se zdá být snadný a samozřejmý; opak je pravdou. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ostatním hvězdám, zejména Zitě Kabátové, se omlouvám. Díly s nimi jsem neviděla. Viděla jsem jen nestydatou adoraci Dagmar Havlové (dokonce na Nový rok) a zvedl se mi žaludek. Začala jsem pochybovat o tom, kdo že to byl před 2000 lety ukřižován a ke komu se mám modlit ... Hvězdička je pro Zitu, ať jí tam nahoře září. ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama