foto

David Vojta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 O uloupené divožence (TV film)
1998 Příušnice (studentský film)
1997 Olda (studentský film)
1996 Krajina před bouří (studentský film)
Předehra (studentský film)
1995 Hotel Woodstock (studentský film)
Klaun (studentský film)
Růženo! (studentský film)

TV seriály

2016 Na vodě (TV seriál)
Zázrak svatého Mikuláše (E11)
O hřbitovech (E10)
V režisérově režii (E08)
další epizody (5)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Soudy a předsudky (S03E21)
Konce a začátky a nečestné prostředky (S03E20)
Alternativní terapie (S03E19)
další epizody (11)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Jiné světy (E05)
Časová tíseň (E04)
O mrtvých jen dobře (E03)
další epizody (4)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Bojovka (S04E06)
Frajeřina (S04E05)
Fotograf (S04E04)

Dokumentární

2009 Krátká dlouhá cesta
2000 Příběhy slavných (TV seriál)

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace