Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

lada32 

všechny recenze uživatele

Půl roku se dívám na totální hovadiny s jedním a tí samým hercem.Donutil je výborný,ale nemá kousek soudnosti.Každou neděli,týden co týden.Už se to nedá vydržet.Ani se nedivím,že David vyhrál nej.zpěváka..Kavčí hory si osedlaly tvůrčí týmy,je jim jedno že stvořej ubohost.Hlavně,že to sype.Zlatí bakaláři..Co tak zkusit sakra točit herce.3x s tím i oním.Ne.Máme tady p.Donutila.Co jsem poslední dobou viděl skvělých seriálů.BIG C,MAD MEN,pro veřejn.TV jak stvořené.Asi na to nemaji prachy.Končím. ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Některé povídky jsou výborné, jiné slabší....ne všechny díly se úplně povedly, některé mě dost nudily ale některý se zas fakt povedly....ale jedno jisté....Donutil je výborný herec a každou svoji postavu jak v každé mikropovídce tohoto seriálu tak i v každém filmu zvládá s bravuritou sobě vlastní....jen škoda že jeho herectví přišlo v některých částech tohoto seriálu kvůli chatrnému scénáři a někdy i přihloupléu námětu vniveč... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +tři příběhy, mnoho herců -mohla být lepší hudba/// Rád bych ohodnotil film samotný, v němž je každá ze tří povídek něčím zajímavá nebo vtipná. Bohužel se však musím trošku pozastavit nad něčím s čím jsem se na ČSFD ještě nesetkal. Nevím jistě jestli tento triptych nemá více pokračování, ale já jsem viděl tří úplně jiné povídky s jinými herci, než jaké uvádíte v profilu tohoto snímku. První z nich se jmenovala Šerif (70%) a v ve vedlejších rolích byly: Libuše Šafránková, Jaromír Dulava, Svatopluk Skopal a další. V Druhé povídce s názvem Armando (60%) hrála Simona Stašová, Otmar Brancuzský, Jaroslava Obermaierová a Vlastimil Zavřel. A v poslední povídce Kapitán (80%) se objevili Jana Švandová, Eva Holubova, Miroslav Vladyka, Jakub Prachař a další. Pro zajímavost se všechny příběhy točily kolem sázek. Teď mi ale řekněte kde je zakopán pes? No každopádně jsem se docela bavil a přikloním se ke 4*. Další viděné povídky: Paternita (75%), Stella (70%), Majordomus (65%), Hajzlík (80%), Výlet (65%), Reparát (70%), Dárce (60%), Duet (85%), Infarkt (75%)./// Celkem 70%/// ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je jedním z nejlepších českých komiků a ani v seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem nezklamal, co se týče humoru. Velmi jsem se zasmál některým epizodám a musím říci, že jsem čekal na ČSFD alespoň 72% a možná i víc. Ale když pohlédnu na některé epizody tak jsem nečekal vysoké hodnocení, ale momentálních 66 % je podle mého málo. Při některých epizodách jsem usínal, ale to bylo mimořádně. Bohužel toto ovlivnilo mé hodnocení proto 4 hvězdičky. Jinak směji se tomu do teď. ()

Galerie (436)

Zajímavosti (19)

  • Díl Hory se natáčel ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama