Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Pavelkedar odpad!

všechny recenze uživatele

Katasróóófe ! Myslel jsem, že nejblbější dílo poslední doby jsou Babovřesky, ale ač "Na vodě" je seriál, Cieslar tentokrát předčil" Trošku. Tak primitivní humor a výkony některých protagonistů....... Připadalo mi, že se i pan Sobota(jinak výborný v Okresním přeboru)se cítí rozpačitě, nejistě a trapně, tak jako já při sledování prvních 2/3 1. dílu. No ale "nevem to, za ty prachy" a to platí i pro ostatní a to ze mne nemluví závist,páč tu já neznám. Podle mne prozatím český seriál zemřel po úspěšném Okresní přeboru, ke kterému jsem přistupoval v 1. díle s velkou nedůvěrou,ale byl jsem velmi pozitivně překvapen. Ale "todle je šit", stejně jako "V přístavu", kde jsem vydržel jen do 1. poloviny 1.dílu. Určitě si to v téhle podivné republice najde příznivce, ti ovšem tady na našem webu přítomni zcela jistě nebudou, nemají šanci.......... ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Pubertální bejkárna, wtz, ale relativně svěží pubertální bejkárna (i když ten pocit neokoukanosti je pravděpodobně do značné míry daný tím, že českou TV produkci prakticky nesleduju). První dva, tři díly mi nicméně nějak, něčím dost sedly - a i když po dalších epizodách chtě nechtě musím jít s hodnocením dolů, pořád je 'Na vodě' něco, u čeho tu necelou hoďku týdně bez větší újmy na zdraví vydržím - a tu a tam se i zasměju. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se mělo jmenovat Na dně. Takhle totiž nějak vypadá dno českých seriálů. A pokud si někdo myslel, že Ulice či jiné hrůzy jím jsou, pak se může ponořit ještě hlouběji. Teď jsou v kurzu hausbóty zakotvené ve všelikých těch slepých ramenech našich veletoků a tak jsou hojně obsazovány některými herci a některými neherci s vírou, že vznikne něco veselého. No nevzniklo. Jsou to jen stále herci a neherci na hausbótech, které jsou zakotveny ve slepých ramenech našich veletoků...Kaiser, Navrátil... Co tam proboha dělají? Herecké stáří je hrozné. Vidím to na Postráneckém, který se už objevuje i v reklamách a radí chalupářům jak množit žížaly do kompostu... Ale že je to tak hrozné aby člověk hrál v tomhle? To snad ne. Z tohle budete mít - na vodě - tak akorát žaludek. ODPAD ()

Prokii 

všechny recenze uživatele

Byl by z toho průměrný český seriál, jelikož má občas dobré pasáže, bohužel jen občas. Většinou je to ale - nenapadá mě lepší slovo - trapárna pro IQ tykve. Navíc, Lukáš Langmajer je naprosto příšerný ...za něj odpad rovnou, a Tomáš by se raději měl držet původního řemesla. Lukáš je tu až na můj vkus moc za totálního blba...a tak bych mohl pokračovat. Škoda? Určitě. Ale většině českého národa to zřejmě stačí... ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Český herci se už několik posledních let snižují ( nebo nesnižují, těžko říct ) k tomu, že ve všech filmech, seriálech, pornu... hrají bezduché blbečky k politování. Celý seriál navíc totálně postrádá logiku, jelikož přístav okupují existence, které v podstatě v reálném životě by neměli ani na holobyt obývaný Věrou Bílou. Ale v pohodě utáhnou hausbot v Pražském přístavu. Co to bude příště? Rodina Syrských uprchlíků na hraně chudoby obývá pětihvězdičkový hotel Savoy v hlavní roli Sagvan Tofi? No jestli to za pár měsíců uvidim v televizi, tak mi ukradli nápad. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)
  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)
  • Záběry seriálové loděnice byly natočeny v loděnici na Libeňském ostrově a v loděnici Českého Yacht Klubu v Podolí. (mikulin)

Reklama

Reklama